Cursussen

5 oktober 2023

Beginnerscursus EHBO volgens richtlijnen Oranje Kruis

Geachte leden,
September nadert en dat roept bij onze leden vragen op over het komende herhalingsseizoen. De kaderinstructeurs hebben inmiddels overleg gehad over de mogelijkheden en de invulling van fysieke herhalingslessen. Het is in principe de bedoeling dat er dit jaar wederom een e-learning wordt gemaakt en één fysieke herhalingsles gevolgd, waarin tevens uw competenties worden beoordeeld. Over de exacte data en de inhoud van de herhalingslessen ontvangt u zo spoedig mogelijk nader bericht. Houd ook onze nieuwsberichten via social media nauwlettend in de gaten.
Met vriendelijke groet,
Namens bestuur en kaderinstructeurs,

Geacht EHBO-lid,

Binnen de EHBO en onze vereniging is veiligheid een groot goed. In verband met de huidige onzekerheid rondom covid-19 heeft het bestuur besloten om de veiligheid van onze leden, instructeurs en assistenten te waarborgen door de herhalingslessen voorlopig niet door te laten gaan. Mocht de situatie wijzigen, dan kunnen de praktijklessen snel weer worden opgestart. Via de NIVO, social media en onze compleet vernieuwde website www.ehbovolendam.nl houden wij u op de hoogte van de stand van zaken. Het laatste EHBO-boekje zal binnenkort ook op de website worden gepubliceerd.

Het bestuur en de kaderinstructeurs onderzoeken momenteel de mogelijkheden m.b.t. het geven van online lessen en het afnemen van digitale competentietoetsen, mochten de maatregelen rondom covid-19 langer duren dan eerder werd gehoopt.

Zoals eerder vermeld in de NIVO, ontvangt u, indien de jaarlijkse contributie niet door uw werkgever wordt betaald, een dezer dagen per e-mail een contributienota van onze penningmeester Regina Kemper-Schilder. Wij verzoeken u vriendelijk om deze voor de vervaldatum te betalen.

Het bestuur dankt u voor uw begrip en wenst u een goede gezondheid toe. Houd onze informatiekanalen in de gaten. Wij hopen van harte u op korte termijn weer terug te zien.

Met vriendelijke groet,
Jeanette Kes-Veerman, secretaris

Ons team komen versterken?

Wat kunnen wij u bieden?
  • Degeljke opleiding tot kaderinstructeur
  • Kosten onder voorwaarden door vereniging betaald
  • Goede en ruime lesruimte's
  • Moderne lesmaterialen
  • Voldoende assistenten bij de lessen

Wie durft het aan?

De opleiding duurt een jaar. Waarschijnlijk begint er begin volgend jaar een nieuwe. Tot die tijd kunt U als assistent een van de huidige instructeurs assisteren om alvast de smaak te pakken te krijgen.

Indien U meer informatie wilt, kunt U bellen-mailen-praten met een van de kaderleden

EHBO-cursus bijwonen?

Door het jaar heen starten er nieuwe beginnerscursussen. Dit alles volgens de richtlijnen van Het Oranje Kruis Den Haag.

Lees meer

HartslagNu,

het oproepsysteem voor reanimatie in Nederland.

Wacht niet langer met aanmelden!

Aanmelden

In Case of Emergency

Download de ICE app

Download